10 på topp av morsomme ting

Har ting å gjøre, men det har jammen ikke vært så lett å komme seg løs fra sofaen. Har prøvd og prøvd i hele kveld, klarte det heldigvis tilslutt. 1453340_10152146693579973_1953058310_nJeg retter nynorskstiler. Det er dessverre ikke på min 10-på-topp-liste over de aller mest morsomme aktivitetene jeg vet om. Hva som er det skal jeg komme tilbake til. Jeg er derimot i Europatoppen hva gjelder prokrastinering – derfor sitter jeg heller og diller litt på hjemmesiden, og tenker på alt det morsomme husarbeidet jeg også kunne gjort. Hadde det altså bare ikke vært for disse stilene. Det som dessverre erfaringsmessig skjer er at når rettebunken er ferdig – så har jeg plutselig ikke lyst til å gjøre husarbeid heller!

Hva er på din 10-på-topp-liste? Og hva er mer fristende å gjøre?


(Alle bildene er stjært fra internettet. Men jeg veit hvor)
Barte-Marte har forresten funnet fram til hva hun ønsker seg i julegave – utkledningsutstyr…
993798_10152114890459973_452205817_n

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

2 tanker om “10 på topp av morsomme ting

 1. Kati

  Nynorskstiler er det beste eg veit! Send dei til meg! Eg elskar korrekturlesing. Og kan jamvel kome med oppmuntrande tilrop dersom noko er bra 😉

  Svar
  1. Anneli Innleggsforfatter

   Jammen, det er en super deal. Jeg kan bake noen pepperkaker tilbake? Og du Kati – jeg kommer til å kjøre reprise på reprisen på juleinnlegg – selvom jeg nå vet hva «han sagde» betyr 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *