På fjellet igjen

Vi er på Åseth igjen, bartene og jeg. På torsdag kommer Emil etter. Vi har med oss mat og snop og kosær vårs ille:) jeg har med litt jobb, både skolejobb og skrivejobb, og det er helt perfekt her når ingenting annet forstyrrer. Har jo verken nett eller strøm her, men på biblioteket er det sånn at jeg kan ta med egen pc og koble meg på nett der. Flotte saker.

Vi har også gått tur og møtte naboen på vei hjem. De har liten fillebart og lurte på om hundene kunne hilse. Jeg kjente vel at jeg i utgangspunktet ikke var veldig ivrig på det, siden jeg var alene med mine. Og vet at Marte som regel skal oppdra småttis, og Magnus gjerne skal banke en hannhund hvis anledningen er rett. Men det gikk helt fint, Marte informerte om tispereglementet og så var det greit. Fillebarten hang såpass lenge i skjegget til Magnus at han ble pent pakka sammen, men ellers ingen sure miner. I morra er det mer bibliotek og tur 😉 Livet er herlig 🙂

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

En tanke om “På fjellet igjen

  1. Eli

    Hallo
    Sånn utenom jobb-biten så høres jo dette helt vidunderlig ut! Kos dere på fjellet og send ut hundene om noen kommer for å ta deg (igjen) 🙂
    Klem fra Eli

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *