Lavkarbo?

Min drømmediet akkurat nå i allefall er mer høykarbo med høyt fettinnhold. For jeg er glad i alt, alltid og hele tiden, og mye av det. Men veit da sannelig jeg. Hva som er sunt og ikke sunt. Hva som er kompetanse og hva som er synsing? Evt hva som bare er basert på egen erfaring. Det virker jo som om både de som er for og i mot mener seg å ha «forskningsmessig bevis» for å forsvare egne synspunkter. Men om begge leire har bevis som styrker eget syn så må jo enten en av dem (eller begge) ta feil, eller så er det kanskje sånn at det ikke er en fasit med et endelig svar, men at det er individuelle variasjoner her, og en stor helhetstenkning som skal til for å finne ut hva som er rett?

Personlig tror jeg at lavkarbo er noe for meg. Ikke sånn med masse fett; bacon og meierismør til alle måltider, men kjøtt og grønt tror jeg er bra. Og får meg til å føle meg bra. Men veit da sannelig jeg… det jeg har lyst på om jeg bare kunne velge uten å tenke er jo sjokolade, chips, smågodt osv osv…. Men dette har jo egentlig ikke noe med diett eller ikke diett å gjøre. Vil jeg få spise alt jeg vil av sjokolade, smågodt, kaker og chips kan jeg selvfølgelig det. Det vil mest sannynlig få følger jeg så absolutt ikke ønsker. Men det har ingen ting med lavkarbo eller ikke å gjøre.

Jeg tror jeg rett og slett må kjenne etter når jeg selv har det best, når jeg har mest energi og føler meg bra. Og så tar vi det derfra 😛 Lurer på hvordan andre klarer å velge…. det lurer jeg altså på. En fredags kveld med høyt innhold  😉

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

2 tanker om “Lavkarbo?

 1. Stine

  Jeg venter på en pille! En pille som gjør det greit å spise sjokolade og alt jeg vil, eller en pille som får meg til å la vær. Må jeg vente lenge tro????

  Svar
 2. Anneli Innleggsforfatter

  Neida, sikkert ikke, den er nok her straks 😛
  Èn pille til å bli glad, slank, sunn, sterk, utholdende og morsom av. Den pilla er nok her nå ganske straks.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *