2013/2014

Når selv den vonde sjokoladen er spist opp er det vel bare å innse at 2013 er slutt. Og at 2014 er i gang. Jeg håper det blir et år som inneholder:

 • litt mer kaffe og prat
 • noe mer tid til sosialt med familie og venner
 • 2 startklare hunder – og dermed mer tid med treningskompiser

Men først og fremst er det året hvor det skal jobbes. Og flyttes. Og bygges. Mannen har sagt opp jobben og flytter til fjells 31. mars. Jeg flytter etter når skoleåret er slutt og huset er solgt.

Og ny jobb skal søkes. Kan jeg søke her? «Snill og grei og lett å holde ren søker jobb i Etnedal?» Sau skal handles. Zip skal gjeterhundtrenes. Der har vi i en avtale om at oppdretter tar Zip hjem til seg i den perioden det står på som verst her. Og starter på litt gjetertrening med han da. Jeg er veldig glad for tilliten fra alle mine tre oppdrettere om å få kjøpe hund hos dem. Men det er en ganske stor tillit tilbake herfra at babyen min skal bo et annet sted en stund. Men jeg føler meg helt trygg på at det blir gode dager for Zippen min, så derfor blir det sånn.

Jeg har dessuten satt meg noen mål for 2014. Vurderte å stoppe der. For det er så godt å holde seg i komfortsonen. Men om jeg alltid gjør det så forblir jeg der, og det vil ikke skje noe utvikling. Derfor, mål for 2014:

 • trene 3 ganger i uka (minst)
 • startklar med to hunder – Otto 1. mai
 • mindre av Anneli – holde meg til oppsatt kostplan

  Jeg sier til elevene mine at det er viktig å satse. Og så heller eventuelt bli skuffa. Og evaluere det. Skjønner at det selvfølgelig må gjelde meg selv også. Ingen mål = ingenting å strekke seg mot = det er ikke så farlig = likegyldig. Og likegyldig er jo dumt. I hverfall. Også så lite handling og forandring det blir av det. Derfor mål. Om jeg ikke når målene mine får jeg heller bli skuffa. Skuffa er det lov å være et kvarter. Så må det evalueres – tenkes på hva som kan gjøres annerledes neste gang. Men først skal det satses. Jeg skal også spise mindre sjokolade. Dette tror jeg skal gå ganske bra. Gode strategier når lyst på sjokolade:

 • Hva er dine strategier for å ikke spise sjokolade hver gang du har lyst?

  Ukesmenyer er under planlegging – her er det et must. Tror detta blir bra jeg 🙂

  Hva er dine mål for 2014?

  Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *