Til ca tre folk
Ingredienser
450 g reker, uten skall
0,8 stk gulrot
0,4 stk purre
0,8 stk paprika
3 skiver ananas
Dressing
0,4 stk chili, rød
0,8 ss koriander, frisk
0,4 ts ingefær, frisk
1,5 ss fish sauce
1,5 ss sesamolje
3 ss rapsolje
(bilde og inspirasjon fra godfisk.no)
Skjær ferdig gulrot, purre og paprika i tynne strimler, sånn som du synes er godt i en salat. Ananasen skjærer du også i små biter.
Dressing: hakk chili og koriander så fint du kan, og rasp ingefær. Bland alt dette, og ha så i reker, grønnsaker og ananas i dette, og bland.
Dette bør serveres så nylaget som mulig, ellers blir det mye (litt for mye etter min smak) fuktighet. Men veldig godt. Og for de som vil ha det vil jeg tro det er perfekt med noe godt brød til 😉 Perfekt lunsj i allefall 🙂