Deler en favorittoppskrift 🙂
ca 3-4 pers
- 5 ss olje
- 3/4 ts hel spisskummen
- 2,5 cm kanelstang
- 6 kardemommekapsler
- 2 laurbærblad
- 1/4 ts svartpepperkorn
- 4 løk – finhakkes
- 2,5 cm fersk ingefær
- 1-2 boks hakka tomat
- 4 kyllingfileter i passe biter
- 1,5 ts salt
- 0,5 ts cayennepepper
- 0,5 ts garam masala
Og sånn gjør du:
Fres hel krydder i varm olje
Tilsett løk, hvitløk og ingefær. La løken få farge.
Tilsett tomater, kylling, salt og cayennepepper
Kokes på svak varme i ca 25 minutter – rør av og til
Ta av lokk, sett opp varmen, tilsett garam masala, kok 5 minutter til, rør forsiktig.
Og ferdig!
Serveres feks med nanbrød 🙂
LYKKE TIL 🙂
Hvis det er kylling gryta vi har fått servert hjemme i Lyngveien, så er det kjempegod, og kan anbefales på det varmeste 🙂
Det er det vettu 🙂